• Nieuwbouw
  Nieuwbouw Een ruim assortiment nieuwbouw projecten
  Meer info
 • Verkoop
  Verkoop Wie droomt er niet van een eigendom aan zee
  Meer info
 • Vakantie Verhuur
  Vakantie Verhuur Uw vakantie begint bij ons..
  Meer info
  zondag, 29 november 2015
  Text Size

  Nieuws

  Verhuurcatalogus 2014
  Nieuwe verhuurcatalogus  Klik hier om onze nieuwe verhuurcatalogus te bekijken.

   

   

   


  Ons Kantoor

  Ons eerste kantoor werd opgericht in 1976 en ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met drie kantoren waarvan twee in Middelkerke en één kantoor in Oostende. Door de jaren heen hebben wij de reputatie verworven van een kantoor met een kwaliteitsvolle en betrouwbare service in alle vastgoedtransacties.

  Wij zijn actief op het gebied van verhuur, verkoop, beheer van gebouwen, verzekeringen en projectontwikkelingen aan de Belgische kust.

  Dankzij onze jarenlange ervaring in deze sector kunnen wij voor elke klant het perfecte pand vinden!

  Ons dynamisch team staat altijd voor u klaar. Wij beschikken namelijk over een permanentiedienst die in noodgevallen beschikbaar is buiten onze kantooruren en dit op het nummer 059 30 28 56. Op die manier kunt u telkens bij ons terecht voor dringende vragen.

  Op onze website kunt u alvast kennis maken met ons ruime aanbod aan exclusieve nieuwbouwprojecten, vakantieverblijven, handelspanden, appartementen,

  woningen, en nog zoveel meer. Wenst u meer informatie over uw droomwoning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  Wenst u ook op de hoogte te blijven van onze allernieuwste projecten of nieuwigheden, schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.