Depoorter

Ons eerste kantoor werd opgericht in 1976 en ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met drie kantoren waarvan twee in Middelkerke en één kantoor in Oostende. Door de jaren heen hebben wij de reputatie verworven van een kantoor met een kwaliteitsvolle en betrouwbare service in alle vastgoedtransacties.

Wij zijn actief op het gebied van verhuur, verkoop, beheer van gebouwen, verzekeringen en projectontwikkelingen aan de Belgische kust.

Dankzij onze jarenlange ervaring in deze sector kunnen wij voor elke klant het perfecte pand vinden!

Ons dynamisch team staat altijd voor u klaar. Wij beschikken namelijk over een permanentiedienst die in noodgevallen beschikbaar is buiten onze kantooruren en dit op het nummer 059 30 28 56. Op die manier kunt u telkens bij ons terecht voor dringende vragen. Vastgoedmakelaars Depoorter Charles (BIV 201.713), Depoorter Frederik (BIV 500.775), Mulier Kristien (BIV 502.511).

BA EN BORGSTELLING : NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)

Op onze website kunt u alvast kennis maken met ons ruime aanbod aan exclusieve nieuwbouwprojecten, vakantieverblijven, handelspanden, appartementen, woningen en nog zoveel meer. Wenst u meer informatie over uw droomwoning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Projectgrond te koop

Projectgrond te koop

Heeft u grond te koop? We zijn steeds geïnteresseerd

Houd me op de hoogte

Houd me op de hoogte

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vacature

Vacature

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!